25 Saker killar finn sexiga och attraktiva ifall en tjej

Categories: post-order-brud

En frank kan besta otillganglig med att bega nagot, men fa en donna att skrida forbi honom, och chansen ar att han kommer att bli distraherad.

Blott tittar kungen en bedarande tjej eller en kluster av tjejer som inneha lajbans eller utfor nagonting fangar alltid en pag uppmarksamhet oavsett varenda han ar.

Men undrar du nagonsin vad en kille vander sig ifall och plocka en ny blick gallande gatan, eller sitta upp och plocka en flickebarn nar hon gar forbi honom?

Om du ar smart, visa upp den

Du behover ej verkligen jag ndulge i alla dessa gester som namns har, inte heller behover du ha alla dessa egenskaper forut att imponera pa en kis eller atnjuta hans uppmarksamhet. Du behover blott vara dig jag. Men givetvis, om du antagande att du kan besta en battre version fran vem du ar, sa fortsatt och valj nagra tips harifran. Det skulle avgjort hjalpa dig att uppleva dig mer sjalvsaker och sexig inifran.

Anvand dessa sma detaljer om att killarna hittar sexiga och attraktiva om dig forut att be den pojke du gillar och formarka honom gallande nolltid.

# 1 Ditt sjalvfortroende. Killar hittar en tjejs sjalvfortroende ett extremt sexigt drag. Hur du bar dig allena omkring en getbride.org läsa artikeln kille eller hur du pratar med honom med sjalvfortroende spelar en stor roll i hur ofta du ar imponerad fran honom.

# 2 Dina hoga klackar. Hoga klackar utfor det mojligt forut dina ben att se langre ut och mer attraktiva. Och om du gar forbi en kille som bar en, kommer han inte att klara av avsluta ogonen fran att promenera fran fotterna laka vagen till ditt anlete.

Lar dig istallet att betrakta honom kungen sann fason

# 4 Kurvor. Det har ar evolutionart och en frank kan ej motsta att titta mycket kungen en donna som har riktig kurvor gallande alla riktig stallen. Ifall du inneha kurvorna, bara val anstandig plagg som accentuerar dem och du kommer se hur latt det kan vara att fa en frank uppmarksamhet.

# 5 Nar du tittar kungen honom. Ifall du uppskattar en pag eller forsoker ringa sin uppmarksamhet, betrakta ej blott bort eller stirra blatant kontra honom. Du nog far hans uppmarksamhet, men han kommer bli rastlos straxt. Skissa honom med dina ogon, sang sitt hjarta hoppa ovan ett batalj, och han kommer att falla hardare och snabbare an du antagande.

# 6 Hog handlingskraft. Killar ar flyktig imponerade fran lekfulla tjejer med gall energiniva. Nar du visar den barnsliga strimmen i dig, genom att dumpa ett tantrum, skriker eller skriker glada pro det minsta fran sakerna, kan en kis skydda oronen, men gallande insidan tycker han fortfarande att du ar frestande och vanlig.

# 7 Intelligence. Du behover inte dumma dig personligen forut att imponera kungen en kille, aven om de flesta killar sager att de skulle kanna sig skrammande for att klara av bega en tjej som ar en vet allting. Sa lange du ej far en rush stomping dumma killar under dina klackar, kommer din intelligens alltid att vara en svang till killar.

# 8 Sans forut humor. Du behover inte besta en clown eller en standup komiker att ha en humoristisk antydan. Enbart njut av de sma sakerna och ha en optimism attityd till livet.

# 9 hogakta dig sjalv. Sjalvhansyn spelar en stor roll i en tjejs attraktivitet. Ifall du inte respekterar dig allena, kommer de oavsiktligt att ta dig pro givet eller processa dig som en dorrmatta och skrida over dig. Och samt om du forsoker atnjuta en gosse uppmarksamhet kan han blott hitta dig pro lindrig att fa och kanske fraga dig att uppvisa dig pro din sexiga kamrat som retar honom istallet pro att testa bringa dorrar forut honom!

Comments are closed.

© Copyright 2014 - Sibila & Co.